Oordeel 'Goed' voor basisschool Meander

foto © ZO-NWS | Anja Timmers
Gepubliceerd op 11/11/2021 om 12:51
Laatst bewerkt op 11/11/2021 om 13:28

Basisschool Meander uit Brunssum heeft van de onderwijsinspectie onlangs de Waardering ’Goed’ gekregen. Dat is het resultaat van een kwaliteitsonderzoek waarbij zorg, aanbod en ontwikkelingen nader onder de loep worden genomen.

De prestatie van de Brunssumse basisschool maakt deel uit van onderwijsstichting MOVARE. De afgelopen zes jaren heeft de school een forse ontwikkeling doorgemaakt en volgens directeur Martijn Somberg van Meander heeft de school een regiofunctie gekregen.

De school heeft zich duidelijk op de kaart gezet in Brunssum en de omliggende gemeenten. Daarnaast weet Meander ook te overtuigen met ambities zoals het vergroten van de zorgreikwijdte en een goede samenwerking met diverse zorg- en kindpartners. In 2017 kreeg de school ook al het vignet gezonde school.

 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties