Openbare fractievergadering PAK

Foto © ZO-NWS | iStock
Gepubliceerd op 31/05/2023 om 10:01
Laatst bewerkt op 31/05/2023 om 10:24

Het Progressief AKkoord uit Brunssum organiseert op donderdag 8 juni een openbare fractievergadering. De vergadering vindt plaats in Café Rumpenerbeemden, bij sporthal Rumpen, en begint om 19.30 uur.

In het eerste deel van de vergadering kunnen bezoekers hun zaken uit de wijk voorleggen. Daarna komt de agenda van aanstaande raadsvergadering aan bod. Deze kent een gewijzigde datum en de raadsleden komen nu bijeen op maandag 12 juni.

Tijdens deze raadsvergadering worden onder andere de bouwplannen op het terrein van de voormalig MAVO en de Brunnahal op de hoek van de Dorpstraat en Raadhuisstraat besproken. Ook de sportnota, het Veiligheidshuis en de belastingdienst BsGW komen aan bod.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties