Oranjefeest trekt weer door Langeberg

Foto © ZO-NWS | iStock
Sam Verbeek
Gepubliceerd op 28/03/2023 om 10:02
Laatst bewerkt op 28/03/2023 om 10:47

Oranje Comité Langeberg organiseert weer Oranjefeesten in de Brunssumse wijk Langeberg. 

Op 27 april gaat op Koningsdag om 10.00 het feest van start. Na de inschrijvingen op het speelpleintje aan de kruising van de Langeberglaan en Hazenkampstraat worden de versierde kinderfietsen of andere kindervervoersmiddelen gejureerd. 

Daarna wordt omstreeks 10.30 uur het Wilhelmus en het Limburgs volkslied gezongen, waarna de oranjetocht start richting De Burcht. De stoet trekt door de volgende straten; Langeberglaan, Torenstraat, Reinstraat, Akerstraat, Rembrandtstraat, Gerard Doustraat, Frans Halsstraat, Ferdinand Bolstraat, Rembrandtstraat, Goyenstraat, Venweg, Akerstraat en Wieënweg.

Ook het meest origineel verklede koninklijk familielid valt in de prijzen. De prijsuitreiking vindt plaats na de stoet in De Burcht. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties