VIDEO: Parade Brunssum Inside over de Parade-liefde

foto © ZO-NWS
Gepubliceerd op 7/07/2024 om 06:30
Laatst bewerkt op 7/07/2024 om 10:29

In deze vierde en laatste aflevering van Parade Brunssum Inside kijken we kort terug op een aantal activiteiten van zaterdag. Sijtje Terpstra ontdekt een echte liefde die is ontstaan tijdens een eerdere editie van de Parade. En we spreken met Kitty die verliefd is op de Bulgaarse dans.

Parade Brunssum Inside is de titel van een journaal dat ZO-NWS produceert in nauwe samenwerking met de organisatie van de Worldfestival Parade Brunssum. De gemeente staat tot en met zondag in het teken van dans en muziek, met voorstellingen in het Openluchttheater, activiteiten op het festivalterrein in het Vijverpark en, op zondag, de grote Parade Optocht door het centrum van Brunssum. De organisatie verwacht 13 internationale dansgroepen.

Parade Brunssum Inside laat je dagelijks getuige zijn van de verschillende activiteiten rond het festival. Het programma blikt terug en kijkt vooruit.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties