Peperdure gestolen Porsche ontdekt in loods, twee arrestaties

Foto: politie
Gepubliceerd op 14/03/2023 om 08:20
Laatst bewerkt op 14/03/2023 om 08:25

De politie heeft dankzij een zogeheten tracker in een loods in Eygelshoven twee gestolen auto's, waaronder een peperdure Porsche, ontdekt. In het pand werden twee arrestaties verricht. 

De eigenaar van een Peugeot 3008 tipte de politie vorige weekvrijdag, enkele uren nadat zijn auto gestolen was. Hij had een Apple Airtag in zijn auto geplaatst nadat er korte tijd eerder al een voertuig bij hem gestolen was. De tracker gaf aan dat zijn auto in de loods in Eygelshoven geparkeerd stond.

Toen agenten de loods bezochten, vonden ze de Peugeot. Ook bleek er een Porsche 991 Targa 4 GTS te staan. Deze auto, met een nieuwwaarde 187.000 euro, bleek ook te zijn gestolen. De agenten arresteerden twee personen die in de loods aanwezig waren. Ze zijn volgens de politie inmiddels weer op vrije voeten en zullen zich later voor de rechter moeten verantwoorden.

Het onderzoek is nog in volle gang en de politie sluit niet uit dat er meer verdachten aangehouden zullen worden.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties