Sam Verbeek
Gepubliceerd op 9/05/2021 om 18:14
Laatst bewerkt op 9/05/2021 om 18:29

PSV Vrouwen heeft zondag met 0-2 gewonnen van ADO den Haag.

Aanvalster Romée Leuchter maakte haar rentree voor de club uit de Lichtstad. Leuchter ontbrak vorige week in de wedstrijdselectie vanwege een lichte liesblessure. Tegen de residentieclub speelde de Schinveldse tachtig minuten mee.

Joëlle Smits was het goudhaantje in Den Haag. De spits nam allebei de doelpunten voor haar rekening. Halverwege de eerste helft wist ze op aangeven van Esmee Brugts de score te openen. Een kwartier voor tijd zette de aanvalster de eindstand op het scorebord.

Door de overwinning doet PSV Vrouwen nog steeds mee om de landstitel. Concurrent FC Twente wist zondag met Ajax af te rekenen (1-2). De Tukkers behouden daardoor een punt voorsprong op PSV. Vrijdag komt ADO den Haag op bezoek bij PSV.