Raam sacristie kerk Bekkerveld met kei vernield door tiener

foto: deken Hans Bouman
Gepubliceerd op 18/06/2023 om 21:06
Laatst bewerkt op 18/06/2023 om 21:49

Een tienerjongen heeft afgelopen vrijdag drie keer een kei tegen een sacristieraam van de Annakerk in de Heerlense wijk Bekkerveld gegooid. Dat laat deken Hans Bouman van Heerlen weten. De ruit raakte hierdoor fors beschadigd.

"We weten niet wie het gedaan heeft, maar er zijn wel aanwijzingen. Voornaam en woonplaats van de jongen zijn bij de politie bekend en er is ook een wazige foto van hem, toch geeft de politie aan dat er te weinig info is voor onderzoek", legt Bouman uit.

"Niet te snappen is het als een ongeveer 13-jarige dit nu doet en er mee wegkomt. Tot wat leidt dat dan allereerst voor hemzelf? Wij spreken graag deze jongen aan en zullen de schade verhalen. Meldt hij zich niet, dan openbaren we verdere info", aldus de Heerlense deken.

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties