Repair Café in Bingelrade op 17 september

foto © ZO-NWS | iStock
Gepubliceerd op 26/08/2022 om 10:03
Laatst bewerkt op 26/08/2022 om 10:21

Defecte spullen kunnen op zaterdag 17 september gerepareerd worden tijdens het maandelijkse Repair Café. Vrijwilligers staan van 10.00 tot 13.00 uur klaar in het ontmoetingscentrum in Bingelrade.

Reparaties van elektrische apparaten, kleding verstellen, fietsen repareren, messen, scharen, tuingereedschap en kettingzagen slijpen zijn maar enkele van de vele mogelijkheden. Reparaties zijn kosteloos, maar een vrijwillige bijdrage wordt aanbevolen.

Ook zijn twee klokkenmakers bereid om uw klok weer aan de juiste tik te helpen. Daarnaast is er ook een ruilbeurs voor boeken. N 12.30 uur worden geen nieuwe reparaties of verstelwerkzaamheden meer aangenomen.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties