Roda JC bekijkt meespelen Didden in topper tegen ADO

Matisse Didden. Foto: Roda JC
Gepubliceerd op 5/03/2024 om 11:13
Laatst bewerkt op 5/03/2024 om 11:39

De al enkele weken geblesseerde Matisse Didden (22) heeft de training hervat bij Roda JC. Het is nog afwachten of hij mee kan doen in de topper vrijdag tegen ADO Den Haag. Dat bevestigt manager voetbalzaken Robbie Servais tegenover ZO-NWS. 

"Matisse is langzaam weer mee aan het trainen. Wij bekijken nu wat hij wel of niet kan, dus het is nog twijfelachtig of hij vrijdag kan meespelen", zegt Servais. "Voor wat betreft de eveneens geblesseerde Teun Bijleveld gaat dat sowieso niet lukken."

Orhan Dzepar en Koen Bucker ontbreken de komende weken ook nog in de selectie van trainer Bas Sibum. Datzelfde geldt voor verdediger Brian Koglin. Hij heeft een hardnekkige blessure waar geen behandeling voor mogelijk is. Alleen door rust te houden, kan hij herstellen. 

Roda speelt vrijdag in eigen huis (aanvang 20.00 uur) de topper tegen nummer drie in de Keuken Kampioen Divisie ADO Den Haag.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties