Roda JC clubman Albert Verpoort overleden

foto © ZO-NWS | iStock
Gepubliceerd op 25/06/2021 om 13:12
Laatst bewerkt op 25/06/2021 om 14:05

Roda JC clubman Albert Verpoort is op 72-jarige leeftijd overleden. Dat heeft de voetbalclub vrijdag bekend gemaakt.

Verpoort was al meer dat 20 jaar nauw betrokken bij de jeugdopleiding/voetbalacademie. Zo was hij jarenlang scheidsrechter of grensrechter tijdens de diverse wedstrijden. Daarnaast was hij teamleider, wedstrijdcoördinator en chauffeur. Verder was hij jarenlang verantwoordelijk voor het beheer van de kantine en de accommodatie op dagen dat de jeugdteams speelden.

Volgens de Kerkraadse voetbalclub was Verpoort een geweldig visitekaartje voor de club en de voetbalacademie. 'Hij stond altijd voor iedereen klaar en was enorm betrokken bij Roda JC.'

Uit eerbetoon beginnen alle wedstrijden van de academieteams met één minuut stilte. Tevens dragen de aanvoerders een rouwband in plaats van de aanvoerdersband.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties