Roda JC en VVV delen de punten

foto © ZO-NWS | HEKO Photodesign
Gepubliceerd op 19/03/2023 om 14:21
Laatst bewerkt op 19/03/2023 om 15:10

De Limburgse derby tussen VVV-Venlo en Roda JC is zondag in een 1-1 gelijkspel geëindigd. Voor Roda JC scoorde Dylan Vente in de tweede helft, waarna VVV de stand gelijk zette.

VVV was in eigen stadion het meest aan de bal en had na een half uur spelen de score kunnen openen. Roda-doelman Moritz Nicolas wist het doel schoon te houden. En dat bleef het ook tot aan de rust. 

Na de pauze zette Roda JC een tandje bij en dat resulteerde als snel in een fraai doelpunt van Dylan Vente op voorzet van Ouaissa. VVV-speler Rick Ketting zette de stand gelijk omdat hij ruim baan kreeg richting doelman Nicolas: 1-1.

In het laatste kwart van de wedstrijd ging ook bij VVV het tempo omhoog. Ondanks diverse wissels bij beide ploegen werd er niet meer gescoord. Door het gelijkspel stijgt Roda JC een plek op de ranglijst en maakt nog kans op de play-offs.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties