Roda JC kan niet winnen in Almere

foto © ZO-NWS | HEKO Photodesign
Gepubliceerd op 1/10/2022 om 08:15
Laatst bewerkt op 1/10/2022 om 09:33

Het is Roda JC niet gelukt drie punten te pakken in het uitduel bij Almere City. Tien minuten voor tijd zetten de Flevolanders de eindstand op het scorebord: 2-1.

Almere City kwam na 18 minuten op voorsprong via Lance Duijvestijn. Maar enkele minuten later stond de stand gelijk dankzij een fraaie kopbal van Ted van de Pavert. Die maakte hij na een vrije trap van Bryan Limbombe.

Na rust had ook Roda JC een aantal fraaie kansen, maar dat leverde nog niet direct doelpunten op, want beide keepers wisten dat te voorkomen. Tot 10 minuten voor tijd toen invaller Thomas Poll de bal in de netten bij Roda-doelman Moritz Nicolas werkte.

Voor de ploeg van Jurgen Streppel was dit de tweede nederlaag dit seizoen. Roda JC is daarmee naar de zesde plaats gezakt.