Roda JC klopt vergeefs aan bij Hessel Meijer voor nieuwe samenwerking

Gepubliceerd op 19/11/2020 om 15:19

De nieuwe leiding van Roda JC, waaronder kersvers algemeen directeur Martijn Wismans, heeft in de afgelopen tijd meerdere keren aangeklopt bij oud-topman Hessel Meijer voor een hernieuwde samenwerking. Meijer heeft hier echter van afgezien, zegt hij in gesprek met ZO-NWS.

De Kerkraadse club wilde onder andere een twintig oude barterdeal, waarin de projectontwikkelaar parkeerplaatsen rond het Parkstad Limburg Stadion en een ruimte voor het supportershome beschikbaar zou stellen in ruil voor een skybox, nieuw leven inblazen. Meijer wil dit nu echter niet, zo laat hij weten.

“Mensen van de club, waaronder Martijn Wismans twee keer, zijn meerdere keren bij mij geweest. Maar ik maak voorlopig even een pas op de plaats. Roda wil alles van mij maar ik zal daar dan toch niks voor terug kunnen krijgen voorlopig in verband met het coronavirus. Daarnaast merk ik, hoe gek dat na al die jaren ook klinkt, dat de interesse voor de club minder is geworden”, vertelt een openhartige Meijer eerlijk.

“Ik heb daar heel lang alle ziel en zaligheid ingestopt omdat het mijn passie was, maar de laatste jaren was het toch vooral veel pijn.” Hessel Meijer vervulde in de afgelopen jaren de functie van lid van Raad van Commissarissen en statutair directeur bij Roda JC. 

Ten tijde van de aanwezigheid van de veelbesproken Mauricio García de la Vega in Kerkrade, vervulde de Kerkraadse zakenman een belangrijke rol waardoor de Mexicaan besloot zijn biezen te pakken en te vertrekken bij de eerstedivisionist. 

weerfoto november

 

Advertenties