Roda JC laat voorsprong weer uit handen glippen

Gepubliceerd op 18/12/2021 om 20:56
Laatst bewerkt op 18/12/2021 om 21:23

Roda JC heeft één punt overgehouden aan de wedstrijd tegen FC Eindhoven. In het Jan Louwers stadion werd het 1-1.

Roda had in de eerste helft een aantal fraaie kansen, maar kon niet scoren. Onder meer Vente en Limbombe hadden Roda op voorsprong kunnen zetten. Ook FC Eindhoven was gevaarlijk maar het bleef tot aan de rust 0-0.

Ook na de pauze liet Roda goed voetbal zien. Xiam Emmers had voor de tweede keer een fraaie kans dichtbij het doel van FC Eindhoven. De ploeg van trainer Jurgen Streppel kwam in de laatste minuut op voorsprong via een penalty na hands. Patrick Pflücke werkte de bal feilloos in het net: 0-1.

Lang kon Roda niet genieten van de voorsprong. En zoals al vaker dit seizoen liet de ploeg de voorsprong op het laatste moment uit handen glippen.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties