Roda JC speelt gelijk bij Telstar

foto © ZO-NWS | HEKO Photodesign
Gepubliceerd op 2/03/2024 om 07:27
Laatst bewerkt op 2/03/2024 om 09:31

Roda JC is er niet in geslaagd de winst te pakken bij Telstar. In Velsen werd 1-1 gelijk gespeeld.

Na een kwartier kwam Roda op achterstand. Doelman Raatsie wist aanvankelijk zijn doel schoon te houden maar uit de rebound werd gescoord door Youssef El Kachati. Roda had uiteraard zijn zinnen gezet op scoren en voor Walid Ould-Chikh was er een fraaie kans op de gelijkmaker maar de bal werd uiteindelijk voor het Telstar-doel weggespeeld. Doelman Raatsie voorkwam enkele malen dat Telstar verder kon uitlopen. Ook een vrije trap van Telstar ging maar net naast. Roda had in de eerste helft weinig kansen.

De tweede helft was 5 minuten oud toen het geluk aan de zijde van Roda was. Uit een hoekschop schoot Vaclav Sejk de bal in het doel van Telstar. Toch was het Telstar dat ook het begin van de tweede helft domineerde een meer aan de bas was. Dankzij de prima inzet van Roda-doelman Calvin Raatsie werd een oplopende achterstand voorkomen. De ploeg van trainer Bas Sibum zette alles op alles om de drie punten mee naar Limburg te nemen, maar dat zat er helaas niet in.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.