Roda JC walst over FC Dordrecht heen

foto © ZO-NWS | HEKO Photodesign
Gepubliceerd op 30/01/2021 om 18:30
Laatst bewerkt op 30/01/2021 om 18:32

Roda JC heeft zaterdagavond een overtuigende zege geboekt op FC Dordrecht. In Dordrecht waren de Kerkradenaren met 0-5 te sterk.

De ploeg van Jurgen Streppel beleefde een eenvoudige avond en kwam geen moment in gevaar. Door doelpunten van Fabian Serrarens, Erik Falkenburg en Thijmen Goppel ging Roda met 0-3 de rust in. 

Na rust deed Robert Klaasen definitief het slot op de deur. Vanaf elf meter vergrootte hij de marge naar vier. Een kwartier na de 0-4 bracht Klaasen Patrick Pflücke in stelling die de eindstand bepaalde.

Nieuwelingen Dylan Vente en Ali Messaoud kwamen weliswaar nog binnen de lijnen, maar op dat moment stond de eindstand al op het scorebord.

Roda JC staat op de negende plek in de Keuken Kampioen Divisie en blijft aansluiting houden met de play-off plekken. Vrijdag ontvangen de Koempels Jong PSV in het Parkstad Limburg Stadion.
 

Wat vind jij?
Schinveld krijgt een Social Sofa om dorpsgenoten met elkaar te verbinden. Kan jouw omgeving ook zo'n speciale zitbank gebruiken? Laat het ons weten via het reactieformulier.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties