Roda JC wint oefenduel van FC Eindhoven

Gepubliceerd op 22/03/2023 om 15:28
Laatst bewerkt op 22/03/2023 om 16:53

Roda JC Kerkrade heeft in een oefenduel met 1-0 gewonnen van FC Eindhoven. De wedstrijd werd gespeeld in het Parkstad Limburg Stadion.

Ondanks dat het een oefenwedstrijd was ging het er op het veld hard en toe. Beide ploegen kregen in de eerste helft een strafschop toegekend van de scheidsrechters. Roda JC-keeper Rody de Boer wist de penalty van Eindhoven tegen te houden. Bryan Limbombe liet er geen gras over groeien en verzilverde de strafschop voor zijn ploeg.

In de tweede helft werd er door de trainer veel gewisseld. De ploegen bleken aan elkaar gewaagd te zijn. Vlak voor het einde leek het dan toch fout te gaan voor Roda. De arbitrage legde de bal voor een tweede maal op de elf meter stip na een overtreding. De Boer bleek echter in een goede vorm te zijn en wist ook deze penalty uit zijn doel te houden

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties