VIDEO: Roda zet goede competitiestart niet voort

foto © ZO-NWS | HEKO Photodesign
Gepubliceerd op 13/08/2021 om 21:53
Laatst bewerkt op 13/08/2021 om 23:35

Roda JC heeft in eigen huis vrijdagavond met 1-2 verloren van het Rotterdamse Excelsior. 

De Kerkraadse club ging als heuse koploper de tweede competitiedag van de Keuken Kampioen Divisie in. Dit omdat de ploeg van trainer Jurgen Streppel in de eerste wedstrijd knap met 3-0 had gewonnen bij De Graafschap.  

Twee dagen nadat de leiding van de eerstedivisionist een overeenkomst wist te sluiten met de op non-actief gestelde technisch directeur Jeffrey van As, moest het eerste elftal het opnemen tegen Excelsior. 

Voor het eerst weer op natuurgras in het Parkstad Limburg Stadion. En eveneens voor het eerst sinds lange tijd met publiek op de tribunes. 

De fans zagen de thuisclub binnen het half uur al op achterstand staan. Dallinga en El Yaakoubi waren de doelpuntenmakers voor de gasten: 0-2. Dit was tevens de ruststand. Zeven minuten voor tijd was er toch weer hoop voor de Kerkradenaren. Nieuwe aankoop Xian Emmers zorgde voor de aansluitingstreffer: 1-2. Verder kwamen de gastheren echter niet. 

Spandoeken
De bestuurlijke onrust van de afgelopen weken in Kerkrade was voor de supporters reden om spandoeken te maken. Hierin moest de onder vuur liggende top van de club het ontgelden.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties