Schinveld wint derby met SV Brunssum

Gepubliceerd op 11/10/2021 om 10:10
Laatst bewerkt op 11/10/2021 om 14:05

De derby tussen SV Brunssum en Schinveld werd zondag gewonnen door RKSV Olympia. De Schinveldenaren zijn onder leiding van coach Pietro Lisai bezig aan een goede eerste helft van het seizoen.

Schinveld liet er geen gras over groeien en maakte duidelijk dat zij wilden vechten voor de overwinning. Al na drie minuten lag de bal in het doel van SV Brunssum. Daarna volgden enkele spannende duels.

Zico Bock mistte voor Olympia een strafschop. Enkele minuten later volgde dan toch de 2-0. Een strafschop in de 90ste minuut zorgde ervoor dat SV Brunssum toch nog op het scorebord kwam.

Met drie overwinningen op rij staat de ploeg bovenaan de ranglijst van de competitie in de vierde klasse C.