Schinveldse Leuchter nieuwe all-time topscorer vrouwenteam Ajax

Foto: (c) ZO-NWS
Gepubliceerd op 15/03/2024 om 13:40
Laatst bewerkt op 15/03/2024 om 15:56

De uit Schinveld afkomstige Romée Leuchter is de nieuwe All-Time Top Scorer bij het vrouwenteam van Ajax. Leuchter heeft 81 doelputen op haar naam staan.

Tijdens een bijzondere bekerwedstrijd werd het belofteteam van de Amsterdammers met 1-5 verslagen. De Schinveldse liet een hattrick noteren en kroonde zich daarmee tot topscorer van het vrouwenteam. Romée had eigenlijk al voldoende aan twee doelpunten om met 80 goals topscoorder van de ploeg te worden. Echter tien minuten na rust scoorde de Schinveldse spits al haar 81e doelpunt.

Romée Leuchter maakt sinds het seizoen 21/22 deel uit van Ajax. Leuchter heeft ook al diverse interlands op haar naam staan als Oranje-leeuwin.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties