Schutterij Brunssum maakt programma bondsfeest bekend

foto © ZO-NWS | Hans van der Haijden
Gepubliceerd op 1/05/2023 om 15:46
Laatst bewerkt op 1/05/2023 om 19:30

Schutterij St. Gregorius de Grote uit Brunssum heeft het programma voor het aanstaande bondsfeest bekend gemaakt. Het schuttersfeest vindt plaats op 19, 20 en 21 mei.

De feestelijkheden gaan vrijdag 19 mei van start met een concert in het Openluchttheater in het Vijverpark in Brunssum. In samenwerking met Harmonie de Bazuin en popband The New Generation zorgt de drumband van de schutterij ervoor dat klassiek en pop elkaar treffen. Het theater gaat om 18.00 uur open en het gratis concert begint om 19.00 uur. Wie zaterdag de feesttent in het Vijverpark bezoekt keert terug naar de jaren 80. De band Billy Spandex en een dj zorgen voor de 80's hits.

De zondag staat compleet in het teken van het schuttersfeest. Om 12.30 uur beginnen de activiteiten met het presenteren van de 20 schutterijen en enkele gastverenigingen. Om 14.30 uur start de optocht door de straten van Brunssum. Aansluitend gaan in het park diverse mars-, exercitie- en schoonheidswedstrijden plaatsvinden. In het feestpaviljoen barst om 15.15 uur het Wiesenfest los met diverse artiesten. 

 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties