Scoutinggroepen Brunssum maken landelijk indruk

Foto: Scouting Sint Vincentius Brunssum
Sam Verbeek
Gepubliceerd op 30/05/2023 om 11:10
Laatst bewerkt op 30/05/2023 om 11:21

Scouting St. Vincentius uit Brunssum kijkt met een trots gevoel terug op de landelijke wedstrijd in Baarn, waar dit weekend met twee scoutinggroepen uit de Parelstad werd deelgenomen.

Honderden scouts uit het hele land streden daar voor de titel 'Beste Scoutinggroep van Nederland'. De Brunssumse groepen eindigden op een 24ste en 55ste plek. In totaal namen 109 ploegen deel.

St. Vincentius kwam met vorig weekend met succes door de regionale voorronden. Die werden gehouden op de Heikop in Brunssum. Alle deelnemende ploegen van St. Vincentius belandden in de top 5 van beste ploegen uit de regio. De eerste twee mochten door naar de landelijke finale.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties