Sjra Jacobs toernooi vrijdagavond van start

Gepubliceerd op 19/08/2022 om 12:32
Laatst bewerkt op 19/08/2022 om 13:45

Vrijdag en zondag staat sportpark Peerdendries in het teken van het Sjra Jacobs voetbaltoernooi. Het officieuze kampioenschap van Brunssum wordt dit jaar georganiseerd door SV Brunssum.

Vrijdagavond nemen de vier Brunssumse voetbalclubs het tegen elkaar op. De wedstrijden beginnen dan om 19.30 uur. Op zondag 21 augustus worden vanaf 12.00 uur de finalewedstrijden gespeeld. De verliezers van vrijdag nemen het dan tegen elkaar op. De twee winnaars moeten om 15.00 uur aan de bak om het toernooi te winnen.  

De organisatie benadrukt spelers en bezoekers van het vrij toegankelijke toernooi rekening te houden met de 1 minuut stilte ter nagedachtenis aan Meidje van Wanrooy. Dit bijzondere moment vindt plaats voorafgaand aan de wedstrijd SV Brunssum-BSV Limburgia. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties