Slogan OLS 2024: Saame veur 't OLS

foto: CreativeWanders
Gepubliceerd op 27/02/2024 om 17:21
Laatst bewerkt op 27/02/2024 om 18:37

In Beekdaelen is dinsdagmiddag de slogan en het logo van het OLS 2024 gepresenteerd. Beide uitingen benadrukken het feit dat de komende editie 9 schutterijen de schouders zetten onder de organisatie van het Schuttersfeest.

"Saame veur 't OLS" is de slogan. Dit jaar is bewust gekozen geen plaatsnaam in de kreet te verwerken zei de organisatie tijdens de presentatie die werd bijgewoond door vertegenwoordigers van alle schutterijen die dit jaar meedoen. 

Ook het OLS-logo straalt samenwerking uit, lichtte Roy Wanders uit Oirsbeek zijn ontwerp toe. Er zit veel groen in dat de groene uitstraling van Beekdaelen verbeeld. De 9 organiserende schutterijen worden gesymboliseerd met 9 piepkleine bolletjes. 

In een enthousiaste presentatie verklaarde voorzitter Ger Koopmans van het organisatiecomité enorm blij te zijn met de financiële steun die het OLS al heeft gekregen van verschillende gemeenten en de Provincie Limburg. "Dat is een enorme steun in de rug voor ons om werk te maken van dit event," aldus Koopmans. "De hele schutterswereld heeft eigenlijk al gewonnen!"

Verenigingen kunnen zich nu al melden op de website van het OLS om zich als vrijwilliger aan te melden. De organisatie schat in er 1500 nodig te hebben. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties