Stamppot hoofdgerecht eerste Samen Eten in Bingelrade

foto © ZO-NWS | Tom Janssen
Gepubliceerd op 4/01/2023 om 10:29
Laatst bewerkt op 4/01/2023 om 10:29

Na de jaarwisseling gaan op woensdag 25 januari de potten en pannen weer op het vuur voor 'Bingelrade Ontmoet Samen Eten'. Om 17.30 uur is een toast op nieuwe jaar het startsein van deze bijeenkomst.

Onder het genot van een heerlijke wintermaaltijd kunnen de deelnemers elkaar op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen in het dorp of elkaar weer gewoon gezellig ontmoeten. Na de preisoep met spekjes is zuurkoolstamppot met slagers rookworst het hoofdgerecht. De eerste gezamenlijke maaltijd van 2023 wordt afgesloten met chocolademousse. Voor de vegetariërs is er een alternatieve maaltijd.

Bingelrade 'Ontmoet Samen Eten' is één van de onderdelen van de stichting Samen voor Elkaar. De stichting organiseert meerdere activiteiten in het voormalige Onderbanken, zoals het Repair Café, Bingelrade Ontmoet en de garagesale.

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Advertenties