Stefanie Offermans ruilt PAK voor Lijst Brunssum Lokaal

foto © ZO-NWS
Gepubliceerd op 6/12/2023 om 09:06
Laatst bewerkt op 6/12/2023 om 09:32

Stefanie Offermans vertrekt bij Progressief AKkoord en sluit zich aan bij Lijst Brunssum Lokaal. Dat laat de lijst van fractievoorzitter Servie L'Espoir aan ZO-NWS weten. Maandag werd bekend dat Offermans ging overstappen en haar zetel meeneemt. 

Offermans laat weten dat het verschil van inzicht op diverse dossiers de reden is van de overstap. Door de overstap heeft Lijst Brunssum lokaal nu drie zetels. Het PAK zakt naar twee zetels. De overstap naar deze partij ligt voor de hand want de partij is opgericht door enkele leden die zich na de verkiezingen niet konden vinden in een coalitie met VVD en PvdA.

Het is overigens niet voor het eerst dat Stefanie Offermans van partij wisselt. Haar Brunssumse politieke carrière begon namelijk bij BBB/Lijst Palmen. In 2021 stapte ze op en gaf toen haar zetel aan het boegbeeld van de partij Jo Palmen.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties