Tijdelijk extra bewakingscamera's in Landgraaf

Foto: © Gem. Brunssum
Gepubliceerd op 1/06/2023 om 13:04
Laatst bewerkt op 1/06/2023 om 13:38

Burgemeester Richard de Boer gaat extra bewakingscamera's plaatsen voor het concert van Bruce Springsteen en Pinkpop. Dat heeft de gemeente Landgraaf bekend gemaakt.

De extra camera’s zijn enkel en alleen operationeel tijdens het popconcert van Bruce Springsteen van zondag 11 juni tot maandag 12 juni en gedurende de festivaldagen van Pinkpop 2023 van donderdag 15 juni uur tot maandag 19 juni. 

De beelden van de camera's worden alleen gebruikt in het geval van klachten of  strafbare feiten. Anders worden de beelden na vier weken vernietigd. Op www.landgraaf.nl kunt u informatie vinden over de exacte cameraplaatsing en is er een mogelijkheid voor het maken van bezwaar. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties