Twee mannen aangehouden bij politiecontrole in grensregio

foto: Politie Duitsland
Gepubliceerd op 17/04/2024 om 13:45
Laatst bewerkt op 17/04/2024 om 15:02

Tijdens grootschalige politiecontroles in de Duitse grensregio zijn in de Kreis Heinsberg twee gezochte mannen tegen de lamp gelopen.

De plaatselijke politie hield dinsdag een controle op de B56n bij de afslag naar Tüddern. Daar werden 108 voertuigen aan de kant gezet en de personalia van 132 personen gecontroleerd. Daarbij ontdekten de agenten dat een 26-jarige automobilist uit Litouwen in Duitsland werd gezocht. Een 25-jarige man uit Polen was als bijrijder onderweg maar ook hij werd ingerekend aangezien een Europees arrestatiebevel tegen hem is uitgevaardigd.

In totaal werden er bij de controle in de grensregio 1.625 auto's en 2.422 personen gecontroleerd. Daarbij werden 286 bekeuringen uitgeschreven.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties