Twee verdachten gepakt voor zware mishandeling op ParkCity Live

foto @ ZO-NWS | facebook ParkCity Live
Gepubliceerd op 9/01/2024 om 16:21
Laatst bewerkt op 9/01/2024 om 16:50

De recherche heeft na onderzoek twee mannen uit Maastricht aangehouden vanwege een zware mishandeling op het terrein van festival ParkCity Live in Heerlen, in juli vorig jaar. Dat bevestigt politiewoordvoerster Nathalie Vermeulen dinsdag desgevraagd tegenover ZO-NWS. 

"We hebben twee mannen van 25 en 30 jaar uit Maastricht aangehouden en verhoord. De zaak is afgerond en overgedragen aan justitie", legt Vermeulen verder uit. Het rechercheonderzoek richtte zich in de afgelopen tijd op een zware mishandeling van een festivalbezoeker nadat hiervan aangifte was gedaan.

Deze werd volgens de politie gepleegd in de tent op het terrein van ParkCity live in de Heerlense wijk Bekkerveld op 2 juli tussen 22.15 en 22.30 uur. In het onderzoek werden in de voorbije maanden onder meer getuigen gehoord, waarna de twee verdachten konden worden aangehouden.

ParkCity Live in Heerlen is een jaarlijks terugkerend tweedaags muziekfestival. Vorig jaar vond op zaterdag 1 en zondag 2 juli plaats, dit jaar is dat op 29 en 30 juni.  

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties