Tweede editie Festival Duurzaam Landgraaf

Foto: iStock
Gepubliceerd op 15/07/2024 om 07:57
Laatst bewerkt op 15/07/2024 om 09:02

In de Rimburgerhoeve wordt op zondag 8 september de tweede editie van Festival Duurzaam Landgraaf gehouden. Tijdens het festival gaat het niet alleen om energie en -besparing, maar ook om water, natuur en vervoer.

De eerste editie vorig jaar werd in het Burgerhoes gehouden. Nu wil de gemeente dichter bij de inwoners zijn en gaat met het festival de wijk in. 'Duurzame safari' is het motto van de aankomende editie. Bedoeld om inwoners te informeren en te inspireren. Van recycling tot en upcycling tot groene energie en duurzame voeding. Tijdens het duurzaamheidsfestival is er ook ruimte voor eten, muziek en gezelligheid.

Organisaties of ondernemers die willen meedoen kunnen zich aanmelden via e-mail naar events@cataegis.nl of bellen met (045) 200 00 73.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties