Van Hoogdalem langer bij Groene Ster

foto: iStock
Gepubliceerd op 9/01/2024 om 10:16
Laatst bewerkt op 9/01/2024 om 10:19

In navolging van hoofdtrainer Jordy Reneerkens zal ook assistent-trainer Marco van Hoogdalem in het nieuwe seizoen 2024-2025 bij derdedivisionist Groene Ster uit Heerlerheide blijven. 

"Marco van Hoogdalem heeft de afgelopen eerste seizoenshelft moeiteloos zijn plek gevonden binnen onze vereniging, maar zeker binnen de selectie van ons eerste elftal. Ook zijn samenwerking met hoofdtrainer, overige stafleden en bestuur is prima. Groene Ster is dan ook tevreden dat Marco langer aan onze vereniging verbonden blijft", laat Groene Ster weten. 

Marco van Hoogdalem zelf is blij met zijn contractverlenging: “Ik voel mij op mijn plek bij Groene Ster, de samenwerking met iedereen is prima. Wij gaan er alles aan doen om dit seizoen en komend seizoen weer met Groene Ster omhoog te klimmen. Een uitdaging die ik samen met hoofdtrainer Jordy Reneerkens graag aanga.”

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties