Van Hoogdalem nieuwe assistent-trainer voor Groene Ster

foto © ZO-NWS | facebook Groene Ster
Gepubliceerd op 12/01/2023 om 15:18
Laatst bewerkt op 12/01/2023 om 17:28

Oud-Roda speler Marco van Hoogdalem gaat aan de slag als assistent-trainer bij Groene Ster. Daarmee gaan hoofdtrainer Jordy Reneerkens en Van Hoogdalem weer vanaf komend seizoensamenwerken.

In het verleden trainden zij ook al gezamenlijk het beloften team van Roda JC. Marco is ook al vele jaren verbonden aan de jeugdopleiding van de Kerkraadse voetbalclub.

De 50-jarige kan zelf ook terugkijken op een succesvolle carrière als profvoetballer. Na zijn avontuur bij Roda vertrok de centrale verdediger naar Duitsland. Met Schalke 04 beleefde Van Hoogdalem een zeer succesvolle periode, met onder andere het winnen van de UEFA Cup en tweemaal de Duitse beker. Zware blessures maakten vroegtijdig een eind aan zijn carrière. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties