Vanessa Gosselink-Van Dijk gemeentesecretaris Heerlen

foto @ ZO-NWS
Sam Verbeek
Gepubliceerd op 29/03/2023 om 10:49
Laatst bewerkt op 29/03/2023 om 11:38

Vanessa Gosselink-Van Dijk (51) wordt de nieuwe gemeentesecretaris van de gemeente Heerlen. Daarmee is zij de belangrijkste beleidsadviseur van het college van Burgemeester en Wethouders.

De gemeente Heerlen maakte de aanstelling onlangs bekend.

Gosselink-Van Dijk maakte in de sportwereld furore als wielrenner. Een aantal imposante overwinningen glimmen op haar indrukwekkende palmares. Zo werd ze drievoudig Nederlands Kampioen en kwam ze in de Tour de France bij vier ritten als winnaar over de streep. Ook in Mallorca en Texas wist ze te zegevieren.

Na haar studie sociale wetenschappen heeft Gosselink-Van Dijk diverse beleidsfuncties vervuld. Ze was onder meer interim-gemeentesecretaris in Dronten, Hardenberg en De Wolden. Nu heeft ze de intentie om zich voor langere tijd aan een gemeente te binden.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties