VIDEO: Jack Vinders presenteert 10e cd

foto: Ton van Hoorn
Gepubliceerd op 21/10/2023 om 13:22
Laatst bewerkt op 21/10/2023 om 13:28

Jack Vinders heeft vrijdagavond in het theater in Kerkrade zijn 10e cd voorgesteld.

Onder de naam Jack heeft de zanger/ entertainer uit Kerkrade een gevarieerd album opgenomen met als rode draad zijn favoriete genre het luisterliedje. "Bij chansons oftewel luisterliedjes kan je ziel en zaligheid inleggen", zegt Vinders. "Het is een hele persoonlijke cd geworden, er staan ballades op maar ook vrolijke liedjes".

De liedjes zijn opgenomen bij Marlstone Music. Robert Loozen van de studio is blij met dit soort opnames. "Het is allemaal live ingespeeld met echte violen, drums en gitaristen", zegt de directeur van Marlstone. "Dat maakt het proces moeilijker en trager maar het inzingen gaat vrij snel. Jack zingt op gevoel en meestal gaan die opnames in één keer goed".

Voor de cd presentatie had Jack Vinders 80 mensen uitgenodigd, familie, vrienden en zijn grootste fans.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties