VIDEO: OLS-feesttent in Doenrade ontplofte van gezelligheid

Gepubliceerd op 8/07/2024 om 16:40
Laatst bewerkt op 8/07/2024 om 17:56

Voor veel schutters bestaat het Oud-Limburgs Schuttersfeest (OLS) uit het defilé, schieten, en niet geheel onbelangrijk: feesten. Zondagmorgen vroeg werden er al extra biertanks besteld bij de Alfa Brouwerij in Thull-Schinnen.

De feestgangers hadden de tijd van hun leven in de grote blauwe feesttent. Die stond bol van de gezelligheid én bierglazen. De glazen gingen zelfs zo snel leeg dat bierbrouwerij Alfa, eigendom van de familie Meens, al in de voormiddag telefoon kreeg om meer biertanks en -vaten aan te leveren.

 "Mijn broer werd al vroeg op de dag gebeld dat het bier bij het OLS bijna op was", vertelt Michelle Meens.  "Ze hadden veel meer nodig dan berekend, dus we hebben hier alle zeilen moeten bijzetten en zijn vervolgens met een grote lading bier richting Doenrade gegaan." Het was een prima evenement voor de brouwerij, voegt ze er aan toe. "En blijkbaar ook voor de bezoekers van het OLS", aldus Michelle Meens. Samen met haar broer Martijn Meens runt zij, als vijfde generatie, de familiebrouwerij.  

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties