Voedselkast bij kerk Voerendaal voor gezinnen in financiële nood

foto © ZO-NWS | Facebook gemeente Voerendaal
Gepubliceerd op 1/12/2022 om 13:33
Laatst bewerkt op 1/12/2022 om 14:49

Naast de ingang van de sacristie op het Kerkplein in Voerendaal is een voedselkast geplaatst. Deze noodkast is bedoeld voor iedereen die moeilijk kan rondkomen. 

De gemeente Voerendaal en de parochie willen in deze alsmaar duurder wordende tijd gezinnen in nood bijstaan. Je kunt iets uit de kast pakken als je dit nodig hebt en op dat moment niet kunt betalen. Of ruil een product dat je over hebt, tegen iets dat je nodig hebt. Er staan houdbare levensmiddelen en verzorgingsproducten in.

Deze voedselkast is 24 uur per dag open en wordt regelmatig gecontroleerd. Wie spullen wil doneren kan deze in de kast plaatsen of een bericht sturen naar marijckebeckers@kpn.nl 
Denk aan goed gesloten, lang houdbare levensmiddelen of verzorgingsproducten.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties