Volgende beker-opponent Groene Ster is Quick Den Haag

Gepubliceerd op 17/08/2022 om 09:34
Laatst bewerkt op 17/08/2022 om 10:17

Quick Den Haag is de volgende tegenstander van Groene Ster in de strijd om de KNVB-beker. Dat bleek dinsdagavond tijdens de loting. Hier werden de 42 overgebleven elftallen aan elkaar gekoppeld voor de volgende ronde. 

De ploeg uit Heerlerheide wist onlangs dankzij een sterke tweede helft te winnen van Barendrecht. Door deze overwinning plaatste de ploeg van trainer Maurice Verbunt zich voor de tweede kwalificatieronde. 

HVCV Quick uit Den Haag komt eveneens uit de Derde Divisie. De ploegen kennen elkaar uit de competitie en speelden in februari ook al tegen elkaar. Toen werd er met 1-0 gewonnen door Groene Ster.

Uit de loting van de KNVB bleek tevens dat het wederom een thuiswedstrijd is geworden voor de voetballers uit Heerlerheide. Op woensdag 21 september begint de wedstrijd om 20.00 uur in Sportpark Pronsebroek.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties