Voorlichtingsavond over babbeltrucs

Gepubliceerd op 15/12/2022 om 09:13
Laatst bewerkt op 15/12/2022 om 09:34

ZijActief Schinnen organiseert op woensdag 18 januari vanaf 19.30 uur een voorlichtingsavond over babbeltrucs en digitale oplichting. Op deze manier probeert de vrouwenvereniging te voorkomen dat leden en niet-leden in de toekomst slachtoffer worden van deze praktijken.

Ook in Beekdaelen proberen criminelen geld en waardevolle spullen te bemachtigen door zich bijvoorbeeld uit te geven als medewerker van een bank. Ook het sturen van een berichtje naar de mobiele telefoon waarin een familielid om geld vraagt is meestal oplichting. In gemeenschapshuis Noeber Beemden wordt uitgelegd hoe men deze oplichtingspraktijken kan herkennen. Ook wordt besproken wat u het beste kunt doen als u slachtoffer geworden bent.

Aanmelden kan tot 16 januari bij Marjo Dieteren (046) 443 38 59 of stuur een email naar marjo.dieteren@ziggo.nl

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties