Verbouwing school tot kantoorpand Movare van start

foto: Movare
Gepubliceerd op 30/03/2021 om 10:52
Laatst bewerkt op 30/03/2021 om 11:28

Onderwijsstichting Movare is begonnen met de verbouwing van het leegstaande schoolgebouw Kakertshöfke tot nieuw kantoorpand. Medio dit jaar verhuist het kantoorpersoneel van Movare van Abdij Rolduc in Kerkrade naar Landgraaf.

Wethouder Freed Janssen van de gemeente Landgraaf en Movare-bestuurders Ryszard Kruszel en Kiki Huijnen gaven maandag het officiële startsein voor de verbouwing. In november vorig jaar gaf de gemeenteraad van Landgraaf groen licht voor de herbestemming van het voormalig schoolgebouw.

Wethouder Freed Janssen kijkt uit naar het herstel en de nieuwe functie van het Kakertshöfke. Hij is blij dat het markante gebouw in de Kakert voor de toekomst bewaard blijft. 

Movare heeft 46 scholen die plek bieden aan 11.500 leerlingen. De onderwijsstichting telt1.079 medewerkers.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties