VV De Leeuw opnieuw de dupe van vandalisme

Foto: © VV De Leeuw
Gepubliceerd op 12/07/2021 om 14:10
Laatst bewerkt op 12/07/2021 om 14:23

Voetbalvereniging De Leeuw in de Brunssumse wijk Treebeek is maandagmorgen geconfronteerd met vandalisme. 

Onbekenden hebben op Sportpark Klingelsberg huisgehouden. De club meldt dat er schade is aangericht op de tribune. Bovendien zijn er brandplekken gemaakt in de dug-out. ‘Wij, als vereniging, proberen telkens stappen vooruit te zetten. Op deze manier zakt de moed ons in de schoenen’, zo spreekt de club haar ongenoegen uit.

Het bestuur en de commissie onderhoud en accommodatie van De Leeuw hebben inmiddels contact gehad met de gemeente, politie en straatcoaches. Het is niet de eerste keer dat de amateurclub te maken heeft met vernielingen. In maart werden ook al de doelnetten kapot gemaakt op het complex.

Lees ook: Vernielingen aangericht bij VV De Leeuw

De Brunssumse vierdeklasser is overigens niet de enige club die dit jaar te maken kreeg met vandalisme. Ook bij Alfa Sport in Oirsbeek werden vrijwilligers na de Pinksterdagen onaangenaam verrast. Onbekenden richtten een schade van zo'n 5000 a 6000 euro aan op het complex aan de Oirsbekerweg. Onder meer een dug-out, goals en afrasteringen werden vernield.

Lees ook: Vandalen bezorgen Alfa Sport duizenden euro's aan schade

Wat vind jij?
Schinveld krijgt een Social Sofa om dorpsgenoten met elkaar te verbinden. Kan jouw omgeving ook zo'n speciale zitbank gebruiken? Laat het ons weten via het reactieformulier.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties