VV De Leeuw rouwt om overleden clubicoon Theo Aerts

Gepubliceerd op 9/11/2022 om 10:56
Laatst bewerkt op 9/11/2022 om 11:02

Amateurvoetbalclub RKVV De Leeuw uit Brunssum rouwt om het overlijden van clubicoon Theo Aerts. Hij was het oudste lid van de vierdeklasser. 

"Theo was binnen onze vereniging voor eenieder een bekend gezicht. Zo is Theo speler, leider, bestuurslid, kaarter, prins van kaartclub V.V. De Leeuw en fanatiek supporter geweest. Zijn aanwezigheid bij onder andere de voetbalwedstrijden, de kaartwedstrijden op zondag en de kaarttoernooien op de club maakten van Theo een graag geziene persoon voor jong en oud", laat de club weten.

"Als oudste lid van de vereniging heeft Theo veel voor onze vereniging betekend. Dit in combinatie met zijn 75-jarige lidmaatschap heeft ons icoon Theo de titel erelid opgeleverd."

Komende zondag zal voorafgaand aan alle wedstrijden van RKVV De Leeuw een minuut stilte worden gehouden. Daarnaast zullen alle seniorenteams met rouwbanden spelen ter nagedachtenis aan Aerts.

Wat vind jij?
Schinveld krijgt een Social Sofa om dorpsgenoten met elkaar te verbinden. Kan jouw omgeving ook zo'n speciale zitbank gebruiken? Laat het ons weten via het reactieformulier.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties