Woander Forest wint derby alsnog

Gepubliceerd op 21/03/2022 om 09:08
Laatst bewerkt op 21/03/2022 om 11:10

Woander Forest heeft zondag de derby met Schinveld weten te winnen. De ploeg uit Merkelbeek wist de wedstrijd in de tweede helft alsnog om te buigen in een overwinning.

Na iets meer dan een minuut gespeeld te hebben in Sportpark De Steenakker in Merkelbeek kwam RKSV Olympia op het scorebord met een strakke bal die in de kruising van het doel belande. Vlak voor rust werd het 0-2 nadat een vrije trap optimaal benut werd door de ploeg uit Schinveld.

In de tweede helft kreeg de ploeg uit Merkelbeek steeds meer de overhand en met drie treffers zorgden zij voor de niet meer verwachte omkeer en de overwinning in de wedstrijd tussen de twee ploegen uit het voormalige Onderbanken.