BsGW krijgt predicaat Goed

foto: iStock
Gepubliceerd op 14/06/2022 om 10:12
Laatst bewerkt op 14/06/2022 om 10:17

De Waarderingskamer heeft het predicaat ‘goed’ toegekend aan BsGW, de belastingdienst voor de Limburgse gemeenten en het waterschap. De dienst scoorde goed voor de uitvoering van de Wet waardering onroerende zaken.

Tot nu toe scoorde BsGW jaarlijks een ‘voldoende’ op de uitvoering op dit gebied. "Afgelopen jaar heeft BsGW hard gewerkt aan kwaliteitsverbetering. Zo is er veel geïnvesteerd in de optimalisatie van de WOZ-waarderingen", laat de BsGW weten.

De Waarderingskamer controleert als onafhankelijk toezichthouder jaarlijks of gemeenten en samenwerkingsverbanden de regels van de Wet WOZ en de daarvoor noodzakelijke werkzaamheden correct uitvoeren.

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Advertenties