Moordverdachte opnieuw voor de rechter

27255

De rechtszaak tegen Thijs Hermans uit Treebeek gaat maandag verder. Hij wordt verdacht van drie moorden, één in Den Haag en twee op de Brunssummerheide.

Hij zou in mei van dit jaar in Den Haag, waar hij studeerde, een 56-jarige vrouw in de Scheveningse bosjes omgebracht hebben. Enkele dagen later zou hij ook een man en vouw uit Heerlen bij de hondenuitlaatplaats op de Brunssummerheide doodgestoken hebben. Het enige dat de slachtoffers met elkaar gemeen hadden is dat zij de hond aan het uitlaten waren.

Bij de pro-forma zitting in augustus werd de Brunssumer nog door de rechter verplicht om bij de zitting aanwezig te zijn. Nu is hij dat niet, maar hij heeft aangegeven aanwezig te zijn.

Ook nu wordt de zaak nog niet inhoudelijk behandeld. Alle partijen worden op de hoogte gebracht van de stand van het onderzoek en er wordt gekeken of het voorarrest verlengd wordt.

 

weerfoto oktober

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019