Nederlaag Roda JC thuis tegen Excelsior

27559

Roda JC heeft vrijdagavond een 1-4 verlies moeten incasseren in het thuisduel tegen Excelsior. De ploeg van trainer Jean-Paul de Jong maakte een voortvarende start, maar de Rotterdammers bleken toch te sterk.

Al na een paar minuten kwam Roda op voorsprong via een fraai schot van Roland Alberg. Maar in de 13e minuut kwam Excelsior op gelijke hoogte. De achterstand liep in de 25e minuut verder op door een ongelukkig eigen doelpunt van Pepijn Schlösser.

Na rust wisten de Rotterdammers de voorsprong verder uit te bouwen. In de 77e minuut gooiden Roda-supporters vanalles het veld op na een opstootje in het strafschopgebied. Toen scheidsrechter Oostrom een metalen aansteker van het veld raapte legde hij de wedstrijd een tijd lang stil en moesten de spelers naar de kleedkamers.

Kijk hier naar een fotoverslag van Roda JC - Excelsior >>

 


Bekijk je dit bericht via de ZO-NWS app, dan kun je het videofragment vinden onder tabblad 'video'.

weerfoto november

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

¬© ZO-NWS   2019