Derde bod NEC op Roda JC'er Ouaissa, akkoord nadert

foto © ZO-NWS | HEKO Photodesign
Gepubliceerd op 1/02/2024 om 12:50
Laatst bewerkt op 1/02/2024 om 13:26

Roda JC heeft donderdag een derde bod ontvangen van eredivisieclub NEC op aanvaller Sami Ouaissa. Vereiste van de Kerkraadse club voor een akkoord is, naast een transfersom, dat de rechtspoot dit seizoen nog in het geelzwart blijft spelen. Dat bevestigt manager voetbalzaken Robbie Servais tegenover ZO-NWS. 

"NEC heeft een derde bod uitgebracht. Dat bod is niet exorbitant maar gewoon goed, maar die club zal ook akkoord moeten gaan met onze vereiste dat Sami dit seizoen nog bij Roda blijft spelen. Of hij maakt het seizoen gewoon hier nog af óf hij tekent al in Nijmegen en wordt dan terug verhuurd. De onderhandelingen hierover lopen nog", legt Servais verder uit.

"Sami wil in ieder geval graag een transfer maken en NEC ook, dat moge duidelijk zijn. Mocht het tot een transfer van Sami komen, dan zullen wij overigens niet doorschakelen naar een andere speler. Daarom willen we dat Ouaissa tot aan het einde van dit seizoen nog bij ons blijft", aldus Servais. 

Ingewijden aan de onderhandelingstafel tussen Roda JC en NEC laten aan ZO-NWS weten het voor wat betreft Sami Ouaissa  "zeer waarschijnlijk tot een akkoord gaat komen." Ouaissa speelde dit seizoen mee in 21 wedstrijden voor Roda, waarin hij twee keer scoorde en vier assists afleverde.

De aanvaller heeft een doorlopend contract tot medio 2025, met een cluboptie voor nog een jaar. Hij is afkomstig uit de jeugdopleiding van de Kerkradenaren. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties