VIDEO: Dode bij schietpartij in Hoensbroek

Gepubliceerd op 2/05/2021 om 18:26
Laatst bewerkt op 3/05/2021 om 12:09

Bij een schietpartij in Hoensbroek is zondagavond een dode gevallen. De schietpartij voltrok zich rond 17.30 uur op de Schuureikenweg.

Hulpdiensten zijn een poos bezig geweest met het reanimeren van het slachtoffer, maar de man overleed ter plekke aan zijn verwondingen. Volgens een omstander was het slachtoffer in zijn borst en zij door kogels geraakt. Voor de hulpverlening werd ook een traumahelikopter opgeroepen.

Volgens getuigen zijn na de schietpartij drie betrokkenen gevlucht in de richting van de Naanhof in Nuth. De politie heeft in die omgeving nog een poos gezocht naar de verdachten. Daarvoor werden een politiehelikopter en speurhonden ingezet, maar ze werden nergens meer aangetroffen.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties