Dodelijke schietpartij in Opsporing Verzocht

Gepubliceerd op 6/02/2023 om 15:14
Laatst bewerkt op 6/02/2023 om 16:08

Het opsporingsprogramma Opsporing Verzocht besteed dinsdag aandacht aan een dodelijke schietpartij in Hoensbroek. Hier werd in 2021 een Duitse drugscrimineel doodgeschoten.

Aanleiding voor het incident op de Schuureikenweg zou een misgelopen drugsdeal in Rotterdam zijn. De man uit Aken zou vertrokken zijn met een partij verdovende middelen zonder hiervoor te betalen. Begin februari hield de politie nog twee mannen aan in het Belgische Maasmechelen. De mannen wonen nu in België maar komen oorspronkelijk uit Heerlen. 

Ook werd er een getuigenoproep geplaatst in de omgeving van Aken omdat het slachtoffer daar woonachtig was. Uit het onderzoek is bovendien naar voren gekomen dat, voorafgaand aan de moord, naar de man in zijn woonomgeving gezocht werd.

Opsporing Verzocht is dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO2 en woensdagmiddag is de herhaling.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties