Donny M. bekent ontvoering en doden 9-jarige Gino

foto © ZO-NWS
Yves Lacroix
Gepubliceerd op 4/08/2022 om 10:03
Laatst bewerkt op 4/08/2022 om 10:39

De 22-jarige Donny M, die verdacht wordt van het ontvoeren en doden van de 9-jarige Gino van der Straeten heeft zijn betrokkenheid bekend. 

Dat meldt 1Limburg.

M. heeft zijn kant van het verhaal inmiddels met de politie gedeeld. Wat het verhaal precies is, willen politie en openbaar ministerie nog niet kwijt. Ook de advocaat van M. Sjanne de Crom wil nog niet ingaan op de bekentenis. 

Donny wordt verdacht van moord, ontvoering en het bezit van kinderporno. Op 14 september verschijnt hij voor het eerst tijdens een openbare zitting voor de rechter. 

Ook zou het dna van M. aangetroffen zijn op de step van Gino. De step werd tijdens de zoektocht naar het slachtoffer gevonden in de buurt van zwembad In de Bende in Landgraaf. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties