Donny M. blijft drie maanden langer in voorarrest

foto © ZO-NWS
Yves Lacroix
Gepubliceerd op 16/06/2022 om 14:08
Laatst bewerkt op 16/06/2022 om 14:10

De 22-jarige Donny M. die verdacht wordt van ontvoering en moord op de 9-jarige Gino uit Maastricht, blijft langer vast zitten. De rechtbank besloot zijn voorarrest met drie maanden te verlengen. 

Begin juni werd zijn voorarrest ook al met 14 dagen verlengd. 

M. werd op 4 juni gearresteerd op verdenking van ontvoering en moord van Gino. Hij wees de politie ook op de plek waar Gino gevonden werd. 

Ook heeft justitie de aanklacht tegen M. uitgebreid. Naast verdenking van het ontvoeren en vermoorden van Gino wordt hij nu ook verdacht van het bezitten van kinderporno. 

De politie plaatst donderdag ook een nieuwe bredere oproep voor camerabeelden. Ondanks dat de eerdere oproep al veel beelden opgeleverd vraagt de politie mensen toch om nog meer op te sturen. 

Vooral wil de politie nu ook beelden hebben van de route die hij aflegde waar de blauwe Volkswagen Lupo niet op te zien is. Ook het eerder gestelde tijdskader is verruimd. Waar eerst beelden welkom waren vanaf 18.50 uur is dat nu vanaf 18.30 uur. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties